EUROPA Kaffe & Te logo i sort

Gratis prøvesmagning
til din arbejdsplads

Har I også svært ved at finde ud af, hvilken kaffe I skal have på arbejdspladsen? 

Book en prøvesmagning, så vi sammen kan finde ud af, hvilke smagsnoter der passer til jeres virksomhed.

Prøvesmagningen er gratis for virksomheder og helt uforpligtende.

udfyld & du hører fra os

Tilbuddet gælder kun til erhverv, som privat henviser vi til vores webshop.

Det siger Vores kunder

Vi har fokus på alle led i værdikæden

Vi respekterer og betaler en retfærdig pris til alle de mennesker, der arbejder hårdt for at dyrke og forarbejde vores vigtigste råvarer: kaffebønner og te. Det er desværre ikke en selvfølge i hverken te- eller kaffeverdenen.

Det er her, vi gør en positiv forskel.

Europæisk økologi mærke

Økologi som garanti for BEDRE kaffeproduktion

Vi fokuserer på økologi som en vigtig certificering inden for kaffe.  Økologimærket garanterer, at kaffen er produceret uden brug af pesticider og kemisk gødning, hvilket bidrager til en mere bæredygtig kaffeproduktion, der passer på miljøet. De økologiske producenter kontrolleres for at sikre overholdelse af standarder, og netop det bidrager til en bedre kaffeverden for både menneskerne og miljøet. Ved at indkøbe økologisk produceret kaffe sætter vi fokus på en mere bæredygtig fremtid. Vil du med på den rejse?

God kvalitet betaler sig

Når vi producerer kaffe af høj kvalitet, kræver det harmoni med både naturen og de mere bæredygtige metoder. Dette adskiller sig fra den konventionelle kaffeindustri, hvor monokultur og kunstvanding bruges til at opnå et højt udbytte på bekostning af kvaliteten. Ved at dyrke kaffetræerne i uberørt natur opnås højere kvalitet, selvom udbyttet er lavere. Desuden er det at drikke kvalitetskaffe også mere miljøvenligt, da det resulterer i mindre spild og færre ressourcer forbrugt. En kompleks smag fører til større tilfredshed og færre kopper kaffe drukket.

Jylland/Fyn

Thomas Sigfred
Kaffeekspert Jylland/Fyn
+45 53 60 03 50
tsn@europakaffeogte.dk

Sjælland

Julius Nørgaard
Kaffeekspert Sjælland
+45 31 79 98 28
jen@europakaffeogte.dk