EUROPA Kaffe & Te logo i sort

BRANCHE | Kontorer

God kaffe giver Flere smil Glade kollegaer Bedre kaffepauser

GOD KAFFE SKABER GOD TRIVSEL

Vil I gå ekstra langt for et godt arbejdsmiljø, hvor den gode kaffepause er selvforkælelse af højeste skuffe? Vil I have kundemøder, hvor I er sikret det tilfredsstillende suk efter den første slurk? Så kan EUROPA Kaffe & Te være det lille, men vigtige skridt på vejen.

Vores opgave er at guide jer til det rette setup, hvad angår jeres medarbejderes smag og et nemt teknisk setup, så I altid kan byde en kollega eller en kunde på en god kop kaffe, der afspejler jeres kultur. Vi sikrer jer den kaffepause, der skaber grobund for gode kaffemøde og det gode arbejdsmiljø!

Kaffeløsning til erhvervslivet

Vi ved, hvor vigtig
kaffepausen er

Den gode pause handler om mere end en kort stund væk fra skærmen. Det er en investering i et godt arbejdsmiljø, en lejlighed til at kigge de nærmeste kolleger i øjnene – og så er skaber den grobund for nye tankestrømme og idéer.

Alt det kan den gode kop kaffe eller te være med til at understøtte. Smager den lune drik ekstra godt, så bliver pausen en tiltrængt luksus, der giver fornyet arbejdslyst og energi – ikke bare til pausen, men til resten af dagen.

En investering i god kaffe og te er en investering i dine medarbejdere.

Gratis uddannelse til personalet

Én totalløsning
der vil noget

Virker det uoverskueligt at skulle have en ny te- og kaffeleverandør? Det behøver det ikke at være, for vi kan levere det hele: bønner, tetyper, maskiner, udstyr og servicering af både hel- og halvautomatiske kaffemaskiner.

Sammen finder vi ud af, hvad jeres behov er ud fra vores sortiment af friskristet kaffe og nøje udvalgte tetyper. Det betyder, at I ikke skal bekymre jer, når I løber tør for bønner eller te, eller når maskinerne har brug for et eftersyn.

Vi sørger for det hele, mens I kan tage en velfortjent te- eller kaffepause.

Hvordan forgår processen?

Vi mødes til en kop kaffe

Vores kaffeekspert kommer ud til jer, hvor I får mulighed for at prøvesmage de forskellige specialkaffer og tetyper, vi har på EUROPA-kortet.

Vi finder en skræddersyet løsning

Gennem dialog og sparring med vores kaffeekspert, finder I ud af, hvilken EUROPA kaffe- og teløsning, der passer jer bedst.

Det gode samarbejde

Vi sørger for, at I kommer i gang med jeres nye kaffe- og teløsning på bedste vis. Samtidig med at vi løbende er i dialog om, hvordan vi kan guide jer i hverdagen.

Det siger Vores kunder

EUROPA Kaffe & Te's kontakt-team

Få besøg af vores kaffeeksperter, og smag på en positiv forskel!

Vores eksperter finder udvalgt kaffe og te frem, som I kan smage på, når vi besøger jer.

Vi guider jer til den type kaffe- og teløsning, I har brug for!

Kærlig hilsen
EUROPA Kaffe & Te

Jylland/Fyn

Thomas Sigfred
Kaffeekspert Jylland/Fyn
+45 53 60 03 50
tsn@europakaffeogte.dk

Sjælland

Julius Nørgaard
Kaffeekspert Sjælland
+45 31 79 98 28
jen@europakaffeogte.dk