EUROPA Kaffe & Te logo i sort

BRANCHE | Hotel og Konference

Giv dine gæster en uforglemmelig enestående luksuriøs premium
oplevelse

GOD KAFFE SKABER GLADE GÆSTER

Gæsteantal, sæson og den konkrete efterspørgsel ændrer konstant på krav og behov fra jeres gæster, ligesom presset på brygmaskiner og udskiftning af personale hen over dagen ændrer sig. Det ene øjeblik handler det om kaffe og te til morgenmaden, det næste om at få formiddagskaffen klar i tide til konferencens pause.

Hos EUROPA Kaffe & Te er det vores opgave at guide jer til det rette setup, når det kommer til kaffe og te, der passer til jeres krav og gæsternes behov. Vi sørger for, at det er så nemt som muligt for jeres personale at servere kaffe og te i topkvalitet, samtidig med at I kan minimere ventetiden for jeres gæster.

Europa kaffe espresso

Altid god kaffe
i hele huset

Vi kortlægger jeres behov ved at analysere jeres eksisterende workflows, så vi sikrer, at vi finder det optimale setup af maskiner, bønner og den rette uddannelse af jeres personale til ethvert arrangement.

Vi tager os nemlig ikke kun af kaffebønnerne, maskinerne og alt det tekniske. Vi tager også hånd om jeres personale. Vi hjælper med at uddanne og træne dem, så de kan servere den bedste kop te og kaffe til enhver anledning.

Vi sikrer, at både filterkaffen og den specialbryggede te eller kaffe sidder lige i skabet. Hver gang.

Europa kaffe til jeres cafe

Vi automatiserer kaffebrygningen

Som en del af optimeringen af jeres workflow hjælper vi så vidt muligt med at automatisere kaffebrygningen – uden det koster på kvaliteten.

Ved at vælge de helt rigtige maskiner kan dele af processen foregå automatisk også de håndværkskrævende processer som at steame mælken. Det kræver blot de rette maskiner og de helt rigtige finjusteringer. Alt sammen noget, vi kan hjælpe med.

Vi kan også hjælpe til de dage, hvor der pludselig skal ekstra meget kaffe på kanden. Det gælder både de store kaffemaskiner, mere mandskab, eller hvis I drømmer om et arrangement med en mobil EUROPA- kaffevogn.

Hvordan forgår processen?

Vi mødes til en kop kaffe

Vores kaffeekspert kommer ud til jer, hvor I får mulighed for at prøvesmage de forskellige specialkaffer og tetyper, vi har på EUROPA-kortet.

Vi finder en skræddersyet løsning

Gennem dialog og sparring med vores kaffeekspert, finder I ud af, hvilken EUROPA kaffe- og teløsning, der passer jer bedst.

Det gode samarbejde

Vi sørger for, at I kommer i gang med jeres nye kaffe- og teløsning på bedste vis. Samtidig med at vi løbende er i dialog om, hvordan vi kan guide jer i hverdagen.

Det siger Vores kunder

EUROPA Kaffe & Te's kontakt-team

Få besøg af vores kaffeeksperter, og smag på en positiv forskel!

Vores eksperter finder udvalgt kaffe og te frem, som I kan smage på, når vi besøger jer.

Vi guider jer til den type kaffe- og teløsning, I har brug for!

Kærlig hilsen
EUROPA Kaffe & Te

Jylland/Fyn

Thomas Sigfred
Kaffeekspert Jylland/Fyn
+45 53 60 03 50
tsn@europakaffeogte.dk

Sjælland

Julius Nørgaard
Kaffeekspert Sjælland
+45 31 79 98 28
jen@europakaffeogte.dk