EUROPA Kaffe & Te logo i sort

Branche | Kantiner

God kaffe kan ses på Bundlinjen Glade kunder Flere smil

VI KENDER JERES BRANCHE

Med EUROPA Kaffe & Te får I en samarbejdspartner, der har fødderne solidt plantet i flere verdener på én gang: kaffe og te-industrien samt café– og kantinedriften. Det betyder, at vi kender til jeres branche, de behov og udfordringer, I kunne have.

Med mere end tyve års erfaring med at drive kantiner, har vi det helt rigtige know-how til at få kantinelogistik og god kaffe og te til at gå op i en højere enhed. Vi ved ganske enkelt, hvad der virker, og hvad der ikke virker. Det gør, at vi kan designe det helt rigtige setup, skalere kapaciteten og udvælge de maskiner og produkter, der passer bedst til jer.

Det betyder også, at vi er meget mere end blot en leverandør af kaffe og te. Vi er en samarbejdspartner, der kender jeres verden lige så godt, som vi kender kaffen og teen, så hvorfor ikke forene vores verdener?

Europa kaffe til jeres kantine

Mødeforplejning
uden spild

Hvordan tilpasser I kaffe– og tebrygningen, så den passer til både den store frokostbuffet og det intime møde – uden at store mængder kaffe og varmt vand ender i den ellers altid tørstige håndvask?

Vi har erfaring med at lave et solidt setup til mødeforplejning, der sikrer kvalitetskaffe – uden store mængder spild. Vi hjælper med at finde de rigtige maskiner, så I nemt kan variere mængderne til alle tænkelige situationer. Så I kan sikre jer kvalitetskaffe – uanset mængde.

Det skaber glade gæster, mens I undgår ekstra udgifter og store mængder kaffe og te i håndvasken.

Gratis uddannelse til personalet

Nem vedligeholdelse
af maskiner

God kaffe og te er ligesom en kæde ikke bedre end det svageste led. Derfor skal alle leddene være i top, hvis kaffen og teen også skal være det. Det gælder også de maskiner, der brygger kaffen og teen. De skal rengøres og vedligeholdes for at sikre en konsistent smag og kvalitet. Vi sørger for grundig oplæring i rengøring og vedligeholdelse, når vi uddanner jeres personale til at arbejde med de maskiner, der passer til jeres konkrete løsning. Samtidig kan I også tegne en serviceaftale, så I altid kan få hjælp og support af maskinerne. Det bliver ikke nemmere.

Hvordan forgår processen?

Vi mødes til en kop kaffe

Vores kaffeekspert kommer ud til jer, hvor I får mulighed for at prøvesmage de forskellige specialkaffer og tetyper, vi har på EUROPA-kortet.

Vi finder en skræddersyet løsning

Gennem dialog og sparring med vores kaffeekspert, finder I ud af, hvilken EUROPA kaffe- og teløsning, der passer jer bedst.

Det gode samarbejde

Vi sørger for, at I kommer i gang med jeres nye kaffe- og teløsning på bedste vis. Samtidig med at vi løbende er i dialog om, hvordan vi kan guide jer i hverdagen.

Det siger Vores kunder

EUROPA Kaffe & Te's kontakt-team

Få besøg af vores kaffeeksperter, og smag på en positiv forskel!

Vores eksperter finder udvalgt kaffe og te frem, som I kan smage på, når vi besøger jer.

Vi guider jer til den type kaffe- og teløsning, I har brug for!

Kærlig hilsen
EUROPA Kaffe & Te

Jylland/Fyn

Thomas Sigfred
Kaffeekspert Jylland/Fyn
+45 53 60 03 50
tsn@europakaffeogte.dk

Sjælland

Julius Nørgaard
Kaffeekspert Sjælland
+45 31 79 98 28
jen@europakaffeogte.dk