EUROPA Kaffe & Te logo i sort

BRANCHE | Colabs & Private label

Skræddersyede kaffeblends efter dine præferencer

skab din egen kaffe hos os

Drømmer du om at have din helt egen kaffe, lavet specielt til dig og udsmykket med dit eget logo? Måske vil du forkæle dine gæster i kaffebaren med din egen blanding eller forkæle dine medarbejdere med den perfekte smag. Måske leder du efter en unik gave at give til dine kunder og partnere – noget der kan få dem til at huske dig bedre!

Godt nyt er, at du nemt kan opnå alt det med vores hjælp! I samarbejde med vores kaffeeksperter, kan du skabe din unikke kaffeblend, der imødekommer dine præferencer. Du kan skabe en kaffe, der afspejler netop dine værdier og din personlige smag – og dermed give dine medarbejdere, kunder og gæster en unik kaffeoplevelse.

Mulighederne er uendelige, når først vi giver os i kast, så du behøver ikke at vente længere for at finde den perfekte løsning. Lad os gøre din kaffedrømme til virkelighed!

Gratis uddannelse til personalet

Hvorfor vælge os?

Hos EUROPA Kaffe & Te er vi passionerede om at skabe tilpassede kaffeblandinger, der matcher dine præferencer. Vores kaffeeksperter har flere års erfaring med at samarbejde med virksomheder og udvikle private label-løsninger.

Vi gør en dyd ud af at finde den perfekte balance mellem syrlighed og sødme, der skaber en blød og lækker kaffe, så vi kan udvikle din egen kaffeblend. Vi nørder kaffens mange facetter og er derfor din ideelle sparringspartner, når du skal skabe din kaffe – om du er connoisseur eller ej.

Med adgang til de fineste kaffebønner og det bedste kvalitetsudstyr kan vi levere den perfekte kaffeblend til din virksomhed, så du kan nyde den ultimative kop kaffe ud fra dine favoritsmage og den bedste kaffekvalitet.

Europa kaffe til jeres cafe

din unikke smag

Vores mål er at tilpasse kaffen til dit behov og dine præferencer. Det er vigtigt for os at forstå, hvor og hvordan kaffen skal bruges. Derfor vi vil komme til at arbejde tæt sammen i hele processen, så vi sikrer os, at kaffen får den rigtige karakter og det rigtige udtryk. 

Undervejs tager vi os tid til at prøve forskellige smagsvarianter og diskutere, hvad der fungerer bedst for dig. I processen vil vi udforske kvaliteten af vores kaffe, smagsnuancer og risteprofiler for at sikre, at vi finder den helt rigtige balance til dig.

Arbejdet med at perfektionere smagen kræver tålmodighed og vedholdenhed. Vi vil eksperimentere og prøve forskellige metoder, indtil vi finder den helt rigtige smag. Ved at lægge vores ekspertise og din feedback sammen, vil vi ende med at skabe den perfekte kaffe til dig – en kaffe, du, dine gæster og medarbejdere vil elske at drikke! 

Private label eller colab?

Der er så mange muligheder, når det kommer til at skabe en unik kaffe, som passer til jeres præcise ønsker og behov!

Vi er her for at hjælpe dig med at udvikle den perfekte kaffe, som I kan være stolte af. Vi tilbyder både colab-løsninger og private label-løsninger, så uanset hvad du ønsker, kan vi designe kaffen helt efter dine specifikationer.

Med en colab-løsning, vil vi præsentere kaffen med begge vores brands på emballagen, men du har selvfølgelig fuld eneret på at bruge, sælge og markedsføre produktet. På den måde kan du give dine kunder en kaffe, der signalerer høj kvalitet og stærke værdier som bæredygtighed og retfærdighed overfor kaffebønderne, der arbejder hårdt for at dyrke og forarbejde kaffen.

Vælger I en privat label-løsning, vil du få en kaffe, der udelukkende præsenteres som jeres eget brand. Det er den perfekte måde at sælge produktet videre eller bruge den til branding og markedsføring.

Tag fat i os, hvis du har en drøm om at få eller give en unik kaffeoplevelse til dine gæster eller kunder!

Hvordan forgår processen?

Vi mødes til en kop kaffe

Vores kaffeekspert kommer ud til jer, hvor I får mulighed for at prøvesmage de forskellige specialkaffer og tetyper, vi har på EUROPA-kortet.

Vi finder en skræddersyet løsning

Gennem dialog og sparring med vores kaffeekspert, finder I ud af, hvilken EUROPA kaffe- og teløsning, der passer jer bedst.

Det gode samarbejde

Vi sørger for, at I kommer i gang med jeres nye kaffe- og teløsning på bedste vis. Samtidig med at vi løbende er i dialog om, hvordan vi kan guide jer i hverdagen.

Det siger Vores kunder

EUROPA Kaffe & Te's kontakt-team

Få besøg af vores kaffeeksperter, og smag på en positiv forskel!

Vores eksperter finder udvalgt kaffe og te frem, som I kan smage på, når vi besøger jer.

Vi guider jer til den type kaffe- og teløsning, I har brug for!

Kærlig hilsen
EUROPA Kaffe & Te

Jylland/Fyn

Thomas Sigfred
Kaffeekspert Jylland/Fyn
+45 53 60 03 50
tsn@europakaffeogte.dk

Sjælland

Julius Nørgaard
Kaffeekspert Sjælland
+45 31 79 98 28
jen@europakaffeogte.dk