EUROPA Kaffe & Te logo i sort

BRANCHE | Restauranter

Få den bedste
smag oplevelse  kvalitet aroma
med EUROPA

God kaffe skaber gode oplevelser

Kaffen er det sidste aftryk, I sætter på gæstens oplevelse. Så lad det blive en oplevelse, de ikke vil have været foruden. Når I serverer den varme drik til det søde punktum, er det essentielt, at det bliver en symfoni af en smagsoplevelse, og derfor skal kaffe- og teløsningen ikke være et tilfældigt valg.

Hos EUROPA Kaffe & Te, er det vores opgave at guide jer til det rette setup, der passer til jeres krav og gæsternes behov. Vi sørger for, at det er så nemt som muligt for jeres medarbejdere at servere en varm kop kaffe eller te i topkvalitet, samtidig med at I kan minimere ventetiden for jeres gæster.

Europa kaffe til jeres cafe

Uddannelse af personale

Kaffen bliver aldrig bedre end dem, der laver den. Derfor gør vi hos EUROPA Kaffe & Te en dyd ud af at uddanne jeres personale, så de får det bedste udgangspunkt for at brygge den perfekte kop kaffe og te. Faktisk er uddannelsen af personalet så vigtigt for os, at kurser og uddannelse er gratis, når I køber kaffe hos os.

Først og fremmest, lærer vi jer at lave en virkelig god espresso. Vi taler om, hvad espresso egentlig er, og vi gennemgår teorien bag. Vi går også i dybden med mælken, for det er ofte den, der er det sværeste at have med at gøre. Men det skal vi nok lave om på.

For vi sørger for, at I selv får kaffen – og mælken i hånden.

Europa kaffe til jeres cafe

Én totalløsning der vil noget

Virker det uoverskueligt at skulle have en ny te- og kaffeleverandør? Det behøver det ikke at være, for vi kan levere det hele: bønner, tetyper, maskiner, udstyr og servicering af både hel- og halvautomatiske kaffemaskiner. Sammen finder vi ud af, hvad jeres behov er ud fra vores brede sortiment af friskristet, økologisk specialkaffe og nøje udvalgte tetyper. I skal skal aldrig bekymre jer, når I løber tør for bønner eller te, eller når maskinerne har brug for et eftersyn, for så står vi klar til at tage over. Det bliver ikke nemmere.

Hvordan forgår processen?

Vi mødes til en kop kaffe

Vores kaffeekspert kommer ud til jer, hvor I får mulighed for at prøvesmage de forskellige specialkaffer og tetyper, vi har på EUROPA-kortet.

Vi finder en skræddersyet løsning

Gennem dialog og sparring med vores kaffeekspert, finder I ud af, hvilken EUROPA kaffe- og teløsning, der passer jer bedst.

Det gode samarbejde

Vi sørger for, at I kommer i gang med jeres nye kaffe- og teløsning på bedste vis. Samtidig med at vi løbende er i dialog om, hvordan vi kan guide jer i hverdagen.

Det siger Vores kunder

EUROPA Kaffe & Te's kontakt-team

Få besøg af vores kaffeeksperter, og smag på en positiv forskel!

Vores eksperter finder udvalgt kaffe og te frem, som I kan smage på, når vi besøger jer.

Vi guider jer til den type kaffe- og teløsning, I har brug for!

Kærlig hilsen
EUROPA Kaffe & Te

Jylland/Fyn

Thomas Sigfred
Kaffeekspert Jylland/Fyn
+45 53 60 03 50
tsn@europakaffeogte.dk

Sjælland

Julius Nørgaard
Kaffeekspert Sjælland
+45 31 79 98 28
jen@europakaffeogte.dk