EUROPA Kaffe & Te logo i sort

BRANCHE | Andre Brancher

God kaffe kan ses på Bundlinjen Glade kunder Flere smil

SÅDAN ARBEJDER VI SAMMEN

Hvordan ser jeres nuværende kaffe- og teløsning ud? Hvilke forventninger har I til jeres fremtidige kaffeløsning? Hvordan sørger vi for, at I får den bedste oplevelse, hvad angår topkvalitet og nemmest mulige løsning i det daglige, når der skal brygges kaffe og te til kolleger, kunder eller nogle helt trejde?

Det er nogle af de centrale spørgsmål, vi tager fat i, når vi taler med jer. Vi ønsker nemlig at levere en unik løsning, der passer perfekt til jeres behov. Vi tager udgangspunkt i jeres konkrete virkelighed. Hvorfor vi altid kommer forbi, så vi kan lave en grundig analyse af behovet set fra jeres hjørne af verden. Med udgangspunkt i den viden, finder vi en løsning, der afspejler jeres behov.

Europa kaffe til jeres cafe

ÉN TOTALLØSNING
DER VIL NOGET

Virker det uoverskueligt at skulle have en ny te- og kaffeleverandør? Det behøver det ikke at være, for vi kan levere det hele: bønner, tetyper, maskiner, udstyr og servicering af både hel- og halvautomatiske kaffemaskiner.

Sammen finder vi ud af, hvad jeres behov er ud fra vores brede sortiment af friskristet, økologisk specialkaffe og nøje udvalgte tetyper.

I skal skal aldrig bekymre jer, når I løber tør for bønner eller te, eller når maskinerne har brug for et eftersyn, for så står vi klar til at tage over.

Gratis udannelse til personalet

NEM VEDLIGEHOLDELSE
AF MASKINER

God kaffe og te er ligesom en kæde ikke bedre end det svageste led. Derfor skal alle leddene være i top, hvis kaffen og teen også skal være det. Det gælder også de maskiner, der brygger kaffen og teen. De skal rengøres og vedligeholdes for at sikre en konsistent smag og kvalitet.

Vi sørger for grundig oplæring i rengøring og vedligeholdelse, når vi uddanner jeres personale til at arbejde med de maskiner, der passer til jeres konkrete løsning. Samtidig kan I også tegne en serviceaftale, så I altid kan få hjælp og support af maskinerne.

Det bliver ikke nemmere.

Hvordan forgår processen?

Vi mødes til en kop kaffe

Vores kaffeekspert kommer ud til jer, hvor I får mulighed for at prøvesmage de forskellige specialkaffer og tetyper, vi har på EUROPA-kortet.

Vi finder en skræddersyet løsning

Gennem dialog og sparring med vores kaffeekspert, finder I ud af, hvilken EUROPA kaffe- og teløsning, der passer jer bedst.

Det gode samarbejde

Vi sørger for, at I kommer i gang med jeres nye kaffe- og teløsning på bedste vis. Samtidig med at vi løbende er i dialog om, hvordan vi kan guide jer i hverdagen.

Det siger Vores kunder

EUROPA Kaffe & Te's kontakt-team

Få besøg af vores kaffeeksperter, og smag på en positiv forskel!

Vores eksperter finder udvalgt kaffe og te frem, som I kan smage på, når vi besøger jer.

Vi guider jer til den type kaffe- og teløsning, I har brug for!

Kærlig hilsen
EUROPA Kaffe & Te

Jylland/Fyn

Thomas Sigfred
Kaffeekspert Jylland/Fyn
+45 53 60 03 50
tsn@europakaffeogte.dk

Sjælland

Julius Nørgaard
Kaffeekspert Sjælland
+45 31 79 98 28
jen@europakaffeogte.dk