EUROPA Kaffe & Te logo i sort

BRANCHE | KAFFEBAR, CAFÉ OG BAGERI​

God kaffe kan ses på Bundlinjen Glade kunder Flere smil

SÅDAN ARBEJDER VI SAMMEN

Hvad ønsker I med jeres kaffesalg? Hvordan skal kvaliteten og oplevelsen være? Og hvordan ser hele workflowet ud, når I skal servere den bedst mulige kaffe for jeres kunder?

Det er de centrale spørgsmål, vi altid tager fat i, når vi taler med jer. Vi tager udgangspunkt i jeres konkrete virkelighed, så vi kan levere en unik løsning, der passer til jeres behov. Derfor kommer vi altid forbi jer, så vi kan lave en grundig analyse af behovet set fra jeres hjørne af verden. Med udgangspunkt i den viden, kan vi skabe en skræddersyet løsning, der afspejler jer og jeres kunder.

Gratis uddannelse til personalet

Uddannelse af personale

Kaffen bliver aldrig bedre end dem, der laver den. Derfor gør vi hos EUROPA Kaffe & Te en dyd ud af at uddanne jeres personale, så de får det bedste udgangspunkt for at brygge den perfekte kop kaffe og te. Faktisk er uddannelsen af personalet så vigtigt for os, at kurser og uddannelse er gratis, når I køber kaffe hos os.

Først og fremmest, lærer vi jer at lave en virkelig god espresso. Vi taler om, hvad espresso egentlig er, og vi gennemgår teorien bag. Vi går også i dybden med mælken, for det er ofte den, der er det sværeste at have med at gøre. Men det skal vi nok lave om på.

For vi sørger for, at I selv får kaffen – og mælken i hånden.

Europa kaffe til jeres cafe

Optimer jeres workflow

Hurtig ekspedition er godt for bundlinjen. Det viser respekt for kunderne og deres tid og får dem til at komme igen. Hvis I er effektive, så har I en klar fordel i forhold til konkurrenterne rundt om hjørnet – især når kvaliteten samtidig er helt i top.

Vi kortlægger jeres workflow, så I kan opnå den mest effektive ekspedition og stadig bibeholde den høje standard.

Vi stiller spørgsmålene, og I svarer. Så finder vi sammen den rette løsning, der giver jer de bedste forudsætninger for at servere den ultimative kop kaffe og te til kunderne – om det er en cortado, latte eller den velkendte rooibos te.

Hvordan forgår processen?

Vi mødes til en kop kaffe

Vores kaffeekspert kommer ud til jer, hvor I får mulighed for at prøvesmage de forskellige specialkaffer og tetyper, vi har på EUROPA-kortet.

Vi finder en skræddersyet løsning

Gennem dialog og sparring med vores kaffeekspert, finder I ud af, hvilken EUROPA kaffe- og teløsning, der passer jer bedst.

Det gode samarbejde

Vi sørger for, at I kommer i gang med jeres nye kaffe- og teløsning på bedste vis. Samtidig med at vi løbende er i dialog om, hvordan vi kan guide jer i hverdagen.

Det siger Vores kunder

EUROPA Kaffe & Te's kontakt-team

Få besøg af vores kaffeeksperter, og smag på en positiv forskel!

Vores eksperter finder udvalgt kaffe og te frem, som I kan smage på, når vi besøger jer.

Vi guider jer til den type kaffe- og teløsning, I har brug for!

Kærlig hilsen
EUROPA Kaffe & Te

Jylland/Fyn

Thomas Sigfred
Kaffeekspert Jylland/Fyn
+45 53 60 03 50
tsn@europakaffeogte.dk

Sjælland

Julius Nørgaard
Kaffeekspert Sjælland
+45 31 79 98 28
jen@europakaffeogte.dk