Oplev kaffen, der
gør en positiv forskel

Vores kaffe er blandt de 5% bedste I verden

Med 70 års erfaring inden for kaffe og servering, er vores vision at gøre specialkaffe og te tilgængelig for så mange som muligt – og at hver eneste kop giver en god smag i munden. Derfor leverer vi kaffebønner, tetyper og udstyr af højeste kvalitet og hjælper jer til at få mest muligt ud af dem.

Alt sammen for at kunne gøre en positiv forskel.

3 gode grunde til at vælge os

1. Friskristet, økologisk kaffe fra eget risteri

Vi rister vores kaffebønner på vores lokale risteri i Aarhus, så snart I sætter gang i en bestilling. Det betyder, at I altid kan få friskristede bønner – og størstedelen er økologiske.

2. Totalleverandør

Vi kan levere det hele: bønner, maskiner, udstyr og servicering af både hel- og halvautomatiske maskiner, der sikrer jer den samme kvalitet af kaffe dag efter dag.

3. Optimering af workflow

Når vi besøger jer, kan vi mappe jeres workflow, så vi sikrer en optimeret proces med fokus på jeres bryggemetode, så I får maksimalt ud af kaffen og jeres workflow. Det giver glade kunder og bedre bundlinje.

VI HAR FOKUS PÅ ALLE LED I VÆRDIKÆDEN

Vi respekterer og betaler en retfærdig pris til alle de mennesker, der arbejder hårdt for at dyrke og forarbejde vores vigtigste råvarer: kaffebønner og te. Det er desværre ikke en selvfølge i hverken te- eller kaffeverdenen.

Det er her, vi gør en positiv forskel.

Det siger vores kunder

Få besøg af vores kaffeeksperter og smag en positiv forskel

Vores eksperter finder udvalgt kaffe og te frem, som I kan smage på, når vi besøger jer.

Vi guider jer til den type kaffe- og teløsning, I har brug for!

Kærlig hilsen
EUROPA Kaffe & Te

EUROPA Kaffe & Te's kontakt-team