Kaffebar, bageri, café & Restaurant

En unik løsning til jeres behov

Hvad ønsker I med jeres kaffesalg? Hvad skal kvaliteten og oplevelsen være? Og hvordan ser hele workflowet ud, når I skal servere den bedst mulige kaffe for jeres kunder?

Det er de centrale spørgsmål, vi altid tager fat i, når vi taler med jer. Vi ønsker nemlig altid at levere en unik løsning, der passer perfekt til jeres behov og dagligdag. Og først når vi i fællesskab har fundet svarene på disse spørgsmål, kan vi finde den optimale løsning til netop jer.

Vi tager således altid udgangspunkt i jeres helt konkrete virkelighed. Vi kommer altid forbi, så vi kan lave en grundig analyse af behovet set fra jeres hjørne af verden. Vi ser på jeres ønsker, logistikken og jeres konkrete forhold, der altid er forskellige fra sted til sted. Med udgangspunkt i denne viden kan vi så tilbyde en løsning, der afspejler jer og jeres kunder.

Dermed vil vi gå langt for at hjælpe jer til at sikre en konsistent kvalitet og det optimale workflow. Det er til glæde og gavn for både jer og jeres kunder.

Derfor skal I vælge Europa Kaffe & Te som samarbejdspartner

Hos Europa Kaffe & Te har vi stor erfaring med at finde de bedste løsninger til kaffebarer, restauranter, caféer og bagerier. Vi ser os selv som meget mere end blot jeres leverandør af kaffe og te. Vi er en tæt samarbejdspartner, der tilmed kender jeres branche indgående og har stor kærlighed til den.

Vi har flere medarbejdere, der selv har arbejdet i branchen og drevet kaffebarer gennem mange år – og herfra kender vi til alle de behov, I måtte have. Derfor kan vi hjælpe jer til at vælge de rigtige bønner, maskiner og de bedste brygmetoder. Det gør vi gennem kortlægning af jeres behov og arbejdsgange og ved at uddanne jeres personale, så de ved præcis, hvordan de laver den bedste kop hver gang.

Dermed får I hos Europa Kaffe & Te en seriøs samarbejdspartner, der kommer hele vejen rundt. Vi leverer bønner og produkter af høj kvalitet og hjælper jer samtidig til at få mest muligt ud af dem.

Derfor skal I vælge Europa Kaffe & Te som samarbejdspartner

Hos Europa Kaffe & Te har vi stor erfaring med at finde de bedste løsninger til kaffebarer, restauranter, caféer og bagerier. Vi ser os selv som meget mere end blot jeres leverandør af kaffe og te. Vi er en tæt samarbejdspartner, der tilmed kender jeres branche indgående og har stor kærlighed til den.

Vi har flere medarbejdere, der selv har arbejdet i branchen og drevet kaffebarer gennem mange år – og herfra kender vi til alle de behov, I måtte have. Derfor kan vi hjælpe jer til at vælge de rigtige bønner, maskiner og de bedste brygmetoder. Det gør vi gennem kortlægning af jeres behov og arbejdsgange og ved at uddanne jeres personale, så de ved præcis, hvordan de laver den bedste kop hver gang.

Dermed får I hos Europa Kaffe & Te en seriøs samarbejdspartner, der kommer hele vejen rundt. Vi leverer bønner og produkter af høj kvalitet og hjælper jer samtidig til at få mest muligt ud af dem.

Uddannelse af personale

Kaffen bliver aldrig bedre end dem, der laver den. Derfor gør vi hos Europa Kaffe & Te en dyd ud af at uddanne jeres personale, så de får det bedste udgangspunkt for at brygge den perfekte kaffe og te. Faktisk er uddannelsen af personalet så vigtigt for os, at kurser og uddannelse er en fast del af prisen, når I køber kaffe gennem os.

Først og fremmest lærer vi jer at lave en virkelig god espresso. Vi taler om, hvad espresso egentlig er og gennemgår teorien bag. Vi går også i dybden med mælken. For det er ofte mælken, der er det sværeste at have med at gøre. Vi lærer jer at få både mælk og espresso til at sidde lige i skabet hver gang, og vi går i dybden med både steaming og ophældning. For ofte kan en lille ændring gøre den forskel, der virkelig adskiller jer fra konkurrenterne.

Vi forklarer også om vejen fra bønne til kop og giver jer en god forståelse for, hvor kompleks en process det er, at dyrke og forarbejde kaffe. Dermed får I en større viden, som samtidig gør jer bedre rustet til at formidle kaffen og alle dens nuancer videre til jeres kunder.

Endelig smager vi på kaffe og prøver kræfter med kunsten af cuppe. Dermed lærer I om, hvor alsidigt et produkt kaffe kan være, og hvordan man bedst vurderer og smager på den.

Uddannelse af personale

Kaffen bliver aldrig bedre end dem, der laver den. Derfor gør vi hos Europa Kaffe & Te en dyd ud af at uddanne jeres personale, så de får det bedste udgangspunkt for at brygge den perfekte kaffe og te. Faktisk er uddannelsen af personalet så vigtigt for os, at kurser og uddannelse er en fast del af prisen, når I køber kaffe gennem os.

Først og fremmest lærer vi jer at lave en virkelig god espresso. Vi taler om, hvad espresso egentlig er og gennemgår teorien bag. Vi går også i dybden med mælken. For det er ofte mælken, der er det sværeste at have med at gøre. Vi lærer jer at få både mælk og espresso til at sidde lige i skabet hver gang, og vi går i dybden med både steaming og ophældning. For ofte kan en lille ændring gøre den forskel, der virkelig adskiller jer fra konkurrenterne.

Vi forklarer også om vejen fra bønne til kop og giver jer en god forståelse for, hvor kompleks en process det er, at dyrke og forarbejde kaffe. Dermed får I en større viden, som samtidig gør jer bedre rustet til at formidle kaffen og alle dens nuancer videre til jeres kunder.

Endelig smager vi på kaffe og prøver kræfter med kunsten af cuppe. Dermed lærer I om, hvor alsidigt et produkt kaffe kan være, og hvordan man bedst vurderer og smager på den.

Optimer jeres workflow

Hurtig ekspedition er godt for bundlinjen. Det viser respekt for kunderne og deres tid og får dem til at komme igen. Og er I effektive, så har I en klar fordel i forhold til konkurrenterne rundt om hjørnet. Især når kvaliteten samtidig er helt i top.

Derfor er det vigtigt at spørge: Hvordan sikrer I en hurtig vej fra bestilling til servering af den færdige kaffe uden at gå på kompromis med kvaliteten? Hvordan sikrer I, at alle skridt i jeres bryggeproces fungerer optimalt? Og er der måder, hvorpå I kan arbejde mere effektivt og måske endda automatisere dele af processen, så I nemmere kan sikre en ensartet smagsoplevelse.

Alle de spørgsmål stiller vi, når vi kommer ud og hjælper jer med det optimale workflow. Vi observerer nøje, hvordan processen er i dag, og giver vores bud på, hvordan den kan blive bedre og mere effektiv. Vi hjælper med den bedste bryggeproces og taler om, hvor I med held kan automatisere processen. Ofte kan I nemlig med det rette udstyr opnå et endnu bedre og mere konsistent produkt. Og samtidig kan I arbejde hurtigere og mere effektivt.

Optimer jeres workflow

Hurtig ekspedition er godt for bundlinjen. Det viser respekt for kunderne og deres tid og får dem til at komme igen. Og er I effektive, så har I en klar fordel i forhold til konkurrenterne rundt om hjørnet. Især når kvaliteten samtidig er helt i top.

Derfor er det vigtigt at spørge: Hvordan sikrer I en hurtig vej fra bestilling til servering af den færdige kaffe uden at gå på kompromis med kvaliteten? Hvordan sikrer I, at alle skridt i jeres bryggeproces fungerer optimalt? Og er der måder, hvorpå I kan arbejde mere effektivt og måske endda automatisere dele af processen, så I nemmere kan sikre en ensartet smagsoplevelse.

Alle de spørgsmål stiller vi, når vi kommer ud og hjælper jer med det optimale workflow. Vi observerer nøje, hvordan processen er i dag, og giver vores bud på, hvordan den kan blive bedre og mere effektiv. Vi hjælper med den bedste bryggeproces og taler om, hvor I med held kan automatisere processen. Ofte kan I nemlig med det rette udstyr opnå et endnu bedre og mere konsistent produkt. Og samtidig kan I arbejde hurtigere og mere effektivt.

Lad os tage en snak og skræddersy en løsning til jer

For at vi kan sammensætte den helt rigtige kaffeløsning til jer, vil vi gerne tage en uforpligtende samtale med jer.

"(Påkrævet)" indikerer påkrævede felter

Lad os tage en snak og skræddersy en løsning til jer

For at vi kan sammensætte den helt rigtige kaffeløsning til jer, vil vi gerne tage en uforpligtende samtale med jer.

"(Påkrævet)" indikerer påkrævede felter